0 dagar

Ja, så var den dagen kommen...

Det var ju oundvikligt, men ändå. 

Imorse packade vi det sista, och fick kämpa med att få igen väskorna för alla nya klänningar... Men det gick till slut och nästa uppdrag var att åka till Richmond och lämna tillbaka vår lånade luftmadrass hos Amanda. Vi märkte att vädret VERKLIGEN slagit över under natten. Runt 8° idag, och otroligt starka, isande kastvindar. Ja, du Melbourne, du fortsätter att överraska!
Vi har räknat ut att av 87 dagar här, har vi haft ca 77 soldagar - så vi klagar inte. Den här dagen får vara hur skruttig som helst - idag är Hej Då, och då får det bli lite blött och grått..


Efter utflykten till Richmond åt vi lunch i en av gränderna. Det blev en LÅÅÅNG lunch, eftersom ingen egentligen ville gå ut i rusket. Lite latte, och så iväg. Pappa hade sett att det var en till liten bilträff på Fed Square, så vi gick dit. Det visade sig vara en massa klassiska muskelbilar, Dodge Charger, Cheva Camaro, Ford Mustang mfl. Kul att se!





Eftersom vi var vid National Gallery, passade vi på att gå på utställningen med elever från olika konst- och fotoskolor, som just nu visas. Det var skönt att komma in... och det var inspirerande att läsa hur de unga konstnärerna tänkt när de satt ihop sina verk. Den här t ex handlar om masskonsumtionen/massproduktionen som råder.



På eftermiddagen har vi promenerat och pratat om den gångna tiden, och den kommande... Taxin till flygplatsen kommer runt 8 ikväll, sen är det bye bye, Melbourne! Vi ses igen!



Kommentarer
Postat av: Anonym

Det är nästan lite vemodigt att läsa om er "ned-

räkning", man blir lite tagen faktiskt.

Välkomna hem!

Kram på er

2009-04-26 @ 21:15:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0