5 dagar

Idag tog Molly och pappa spårvagnen till Victoria Market - all mat i kylen var slut, för vi försöker planera noga nu, när vi bara har 5 dagar kvar... Men vi insåg hursomhelst att vi måste ha frukt och grönsaker. Det blev en skön dag - normalt gör vi detta på torsdagar, när vi ska iväg till sångstunden och är jäktade. Idag var det lugnt och skönt. Vi åt lunch i solen, och gjorde våra inköp. Pappa fyndade rostfria bunkar till köket, och Molly köpte kylskåpsmagneter till mamma (som samlar)



Sen tillbringade vi eftermiddagen i solen i lekparken, och Molly åt  glass (hälften fick pappa) med paraply, och lekte bl a med en fransk/australisk 6åring som hette Luca. Och såklart fotade hon massor. 

Jag har precis tömt kameran på 353 bilder från igår till idag...




Vi raskade hem runt 4 för att hämta mammas klänning (!) som skulle lämnas tillbaka, bytte kläder, laddade med nya snacks och vatten. Och så iväg mot Richmond. 

Efter butiksärenden hade vi bestämt träff med mamma, som skulle komma till en vietnamesisk restaurang tillsammans med Amanda och Anthony (från helgen, och från mammas jobb). SÅÅÅ gott - vi är forftarande proppmätta, och det var SÅÅÅ trevligt. Vi förstår inte riktigt varför vi inte umgåtts mer med dem under tiden vi varit här - men, men...

Nu gäller det att fylla dagarna såhär till bristningsgränsen!


Kommentarer
Postat av: mormor

Jag hör att ni gör vad ni kan för att ta vara på tiden på bästa sätt!

Kram

2009-04-21 @ 18:03:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0