7 dagar

Inte en dag utan att det händer något speciellt i Melbourne. Idag när vi var på väg till pizzalunch hemma hos Marias arbetskamrat Amanda och hennes man Antony, blev pappa mycket till sig när vi plötsligt stod mitt i Ferrari Club Australia's officiella träff, mitt i parken vid Mollys lekpark... Hundratals italienska fullblod, från lilla Dino till rariteten 412, och klassiska Testarossa, och allt däremellan, i regnbågens alla färger - eller ja, rött och svart i alla fall. Tack, Enzo!


Molly blev förtjust i den dyra Babyccino som vi blev pålurade när vi stannade på Bridge Road i Richmond för att ta en liten snack och en kopp kaffe. Förtjust ja, men inte drack hon något av den för det..




Väl framme hos Amanda och Antony hade Molly fullt upp; Att hålla i kameran är ett stort uppdrag, men kul! Molly fotade gästerna, värdparet (här lite suddiga - och det var innan vin & öl), huset, böckerna och pizzan. Pappas favorit var en med gorgonzola, färska fikon och prosciuto (jaha, hur stavas det nu då...)! mmmmmmm i richmond!




Efter en sista shoppingtur på Bridge Road styrde vi stegen mot lekparken för några sista rutsch innan kvällen.

Kommentarer
Postat av: morfar

Hoppas ni hörde ljudet på bilarna också, man kan ju få ståpäls för mindre...

2009-04-20 @ 21:57:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0