Annandag Påsk

Annandagen bjöd på strålande sol, klarblå himmel och sisådär 30°. Vi packade vår matsäck och begav oss till Brighton Beach för en promenad längs vattnet till St Kilda. Det var en fantastisk dag, och lekparken vid Elwood var fullpackad med lediga Melbourne-bor. Men Molly hittade sin plats, och njöt i solen!

När hon var helt slut, fortsatte vi vår promenad, om än lite långsammare, mot St Kilda. Eftersom det var en svag nordlig vind, hade många tagit med sig sina färggranna drakar, och den blå himlen kompletterades med dessa färgklickar, som lojt svajade för den härliga brisen. Molly tyckte det var super med drakar, och pappa gjorde en minnesanteckning om detta...


När vi kom in till stan och såg alla människor som vägrade avsluta denna långa helg, såg inte heller vi någon anledning att gå miste om ytterligare en skön timme i kvällssolen. Ett litet vattenhål mitt i solen, på Fed Square var lösningen. Molly fotograferade gästerna och allt annat hon såg på torget, solen stekte (ordet är inte så positivt här i ozonland, när man pratar om människor som sitter gassande sol...), och ett par kalla öl kylde ner. 


Så så var det med det. Ett perfekt slut på en perfekt helg!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Ni har haft en härlig påskhelg med många nya upp-

levelser. Och tack för att ni återigen delar med er av alla fina bilder.

Kram

2009-04-15 @ 20:22:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0