Ännu en dag ®egist®e®ad

Många varumärken passerar revy en helt vanlig dag som pappaledig i Melbourne. Vi börjar dagen med att fylla tvättmaskinen och ladda med Surf® tvättmedel. Sen frukost, och det bästa Molly vet just nu är helt vanliga Corn Flakes® med mjölk från Coles®. Vi äter dessutom ekologiska ägg från Country Farms® och bröd från Helga's®.

Idag var också städdag, så lite dammtorkning med en Wettex®-duk med lite Ajax Spray n'wipe® och härligt väldoftande svabbade golv med Ajax Pine Fresh®. Mmmmm... Så härligt vi har det i denna tyska reklamfilm, eller hur!

Under tiden som vi städar lyssnar vi på Charlie Persson® och lite U2® på vår MacBook®.

Micke har ju länge tänkt att han måste klippa sig. Tänk så mycket man kan sakna Hanna där hemma på Toni&Guy® - hon vet minsann hur hon ska göra för att en snart medelålders man fortfarande ska känna sig som 20... Men nu är jag pappaledig, och har en månadspeng från Försäkringkassan® - då får man krypa till korset, eller ialla fall ner till barberaren i gränden där vi bor - Men's Haircuts®... Nu är det bara att gilla läget. Under tiden pappa sitter under kniven, tittar Molly på Nicke Nyfiken® från Universal Pictures® på Mac®en.

Efter barberaren sätter vi oss utanför på ett av fiken i gränden, och pappa funderar på sin nya frisyr och sitt gamla hår, medan en latte från Segafredo® får energin att sakta återvända efter stympningen. När Mollys film är slut, går vi hem och byter väska, och sätter på Mollys Converse®, eftersom vi ska vara borta till kvällen. Hoppar på City Circle Line®, gratisspårvagnen som trafikeras av Yarra Trams® och som går förbi bl a Melbourne Museum®, där lekparken ligger. Molly leker kungligt och ropar på mig först efter 20 minuters lek, att nu är det dags att gungas. Högt!

Runt 5 rör vi oss mot Fitzroy, där vi ska möta mamma på affären Meet Me At Mike's®, men hon hinner inte dit innan de stänger, men det gör ingenting, för Molly har gått bärsärk i hela affären med en Fischer Price®-husbil från 70-talet och gungat på en uråldrig gunghäst. Allt till personalens absoluta förtjusning, förstås. Molly belönas med en hemmagjord, otroligt häftig docka, för att innehavaren tyckte hon lekte så duktigt i hennes affär... Det är marknadsföring, det! För här sitter jag nu och skriver om deras utomordentliga känsla för service och mänsklig kontakt, och jag VET att vi kommer tillbaka, och kommer att nämna affärens namn för alla som åker till Melbourne. Meet Me At Mike's i Fitzroy! Glöm det om ni kan!!

Raska steg till mötesplatsen där maten snart väntar. Little Creatures®. Denna fantastiska matsal, sponsrad av Victorias största ölvarumärke med samma namn, har vi besökt många gånger, och kommer garanterat tillbaka till.Världens enklaste idé, Enkel meny, galet proffsiga kockar, enkel, välsmakande mat man blir mätt av. Ok pris. Och så lite öl. Eller mycket om man vill. Några bänkar från närmaste Biergarten, bord från scoutkårens slöjdmarknad. Klart. En vinnare! Tack, Little Creatures®, vi ses igen! Under kvällen lite jobb per Nokia® ang. nya utmaningar med START® - en påminnelse om livet därhemma...

Burr. Kallt ute på kvällarna nu - och med Molly sovandes i vagn från BabyLove®, inlindad i mammas cardi och pappas tröja, kände vi för att ta en spårvagn, men den missade vi såklart. Tack Yarra Trams®. Men promenaden hem är inte fyskam. Fönstershoppa Prada®, Gucci®, Armani®, och en liten titt in i Sofitels® lobby kan också värma i höstkylan! Bangkok, here we come!

Kommentarer
Postat av: mormor

Låter som en fantastisk dag! Vad mycket ni hinner med på en dag - imponerande.

Kram

2009-04-15 @ 20:28:20
Postat av: Åsa

Kommer ni hem snart alltså!!! Fösrtår att det är vemodigt men å så kul det ska bli att ses! Ni behöver ju inget berätta för jag vet ju allt tack vare denna eminenta blogg, eller ja, jag vet ju inte hur Micke ser ut i håret nu för tiden... ;-)

Margarita utlovas så snart ni kommer till Ludvika. Kram på er!!!

2009-04-16 @ 14:05:19
Postat av: Anonym

schlurp!

2009-04-17 @ 00:01:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0