mmmimelbourne - mitt i Bangkok!

Idag var en märklig dag - från gårdagens märkliga avslut, med sistaminutenjobb, städning, taxi som väntade - till nattens flyg med movies on demand... Lite mer än lite trötta..

Bangkok överträffar alla förväntnignar - som vanligt. Tidigt på plats på hotellet  - redan runt 7, och tur var det att vi fick vårt rum direkt, så vi fick duscha och sova lite middag - särskilt behövligt för vår lilla resenär!

Sen raskt ut mot Khao San, för lunch bestående av Tom Kha Gai för mamsingen, nudlar med scampi för papppsen och en förrsiktig start med pankisar m honung & banan för den lilla, svettiga, och hungriga Mollsan!

Vi tillbringade eftermiddagen på Siam Sq och all knasig shopping som erbjuds där - höll dessutom inte på att komma därifrån, eftersom trafiken hindrade vår taxi att komma ut på huvudvägen - slutade med tuc tuc tillbaka till Banglamphu!

Vi åt middag och roades av all aktivitet på denna fantastiska gata i Bangkok, där allehanda försäljare och den enstaka tiggaren trängs med stressade thalinändare och nytillkomna backpackers från hela världen. Här möts de och kolliderar, och mitt i alltihop har vi lilla lilla Molly-plutt. som inte räds att gå framt till vemsomhelst som verkar kul och charma sig till både klappar och hurrarop!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0