4 dagar


Strålande väder! Igen - men när kommer hösten då?

Vi gav oss helt sonika av till stranden i South Melbourne, där det också finns en härlig lekplats i sanden. Molly hade fullt upp i sanden, och pappa passade på att få lite mer sol på sig!

 

Otroligt skön sand på den här stranden!

Sen var det dags att bada, och snurra, och kasta bollen, och studsa upp & ner i de iskalla vågorna (observera att när pappa tycker det är kallt i vattnet, då är det j--lar i mig kallt)


Men solen värmde, och vi åt melon & vindruvor tills vi hade torkat


Och pappas skjorta värmde också...


Ingen hejd på sommaraktiviteterna denna dag! Sen var det dags för glass och en rask promenad mot St Kilda för att åka spårvagn till stan.


Men vad är detta nu? Vad håller de på med? Det såg ut som om de flyttade en strand, helt enkelt. Tillräckligt mycket att titta på för en 10 minuters paus i eftermiddagssolen...


Väl hemma bytte vi snabbt om, bytte packning, och  raskade till tåget för att möta mamma i Camberwell, där en annan av hennes arbetskompisar, Aimee och hennes man Michael, idag fick äran att ta med svennarna ut på middag! Fantastiskt god risotto, och supertrevligt sällskap - återigen!!  - Vi är återigen mätta! Och vi fick skjuts hem i deras fina Merca från 1975 (typ). 

Nu dansk film, lånad av Sv Kyrkan! God Natt dag 4...

Kommentarer
Postat av: mormor

Härhemma är det vår nu - aprilväder, skrapa is på bilrutorna på morgonen och nästan +20 på eftermiddagen. Det är säkert kallt i vattnet här också - men det vågar vi inte ens prova.

Kram

2009-04-23 @ 21:05:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0