Shoppa shoppa

Denna vecka har vi fått användning av lägenhetens övervåningen för vår tvättmaskinhar varit trasig. Nu fungerar den igen, men efter en vecka utan så finns det inte mycket kläder kvar och det är  ju anledning nog att gå och shoppa! Ioch för sig kan jag alltid hitta en bra anledning att gå och shoppa i Melbourne, med eller utan trasig tvättmaskin. Sen vi kom hit har det varit rea på sommarkläder, och det har vi behövt här. Vi hade med oss lite fel kläder när vi kom så jag har köpt nya! Nu går det mot sensommar och höst så då blir det anledningatt fylla på garderoben lite till.




Kommentarer
Postat av: Lexie

snygga kläder

2009-03-12 @ 03:12:12
URL: http://lillasotalexie.blogg.se/
Postat av: mie

BARA ETT TIPS



Sugen på att få gratis presentkort rätt ner i brevlådan på en valfri butik? Det finns en ny sida som är mycket lättare att samla ihop presentkort på, man behöver inte alls ha lika många poäng för att få hem presentkort som på övriga sådana sidor (till exempel gratisbio, gratisklader , gratismakeup, gratismode osv)



Passa på att bli medlem nu, sidan har knappt några medlemmar vilket gör det mycket lättare för dig att få flera presentkort.



Bli medlem här: http://www.freestreet.se/?r=87

2009-03-12 @ 03:15:25
URL: http://memie.blogg.se/
Postat av: karin

Glöm nu inte bort att du har en söt liten syster som behöver söta fina kläder till sommaren...:-)

2009-03-13 @ 20:46:39
URL: http://mammaispanien.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0